SINTERKLAAS

  Gina     13/11/2018     Reacties (0)

Oh heerlijk, de donkere dagen voor het grote sinterklaasfeest. Heerlijk? Ik hoor je al denken, niets voor mij. Eerlijk is eerlijk, ik hou ook meer van de zomer. Maar deze tijd van het jaar is ook wel weer heel gezellig. Het begint met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Lootjes trekken en surprises maken. Dat vind ik dan weer wel heel leuk. En als het even kan maak ik natuurlijk gebruik van vilt.

Heb jij al eens een surprise gemaakt van vilt? Wij wel! Wat denk je van dit mooie kussen van vilt. Claudia maakte het van paars vilt en de applicaties erop heeft ze zelf bedacht en ook zocht ze op Pinterest naar voorbeeldjes. De figuren heeft ze met textiellijm op het kussen geplakt. Het kussen is opgevuld met vulling maar je kan ook kranten snipperen en dat als vulling gebruiken. Het cadeautje is tussen de vulling verstopt.

En voilà zonder al te veel moeite heb je een super gave surprise!
Het meisje, voor wie dit vilten kussen is gemaakt, is gek op katten. Ze was dan ook heel blij met haar surprise, misschien vond ze de suprise nog wel mooier dan de kleine cadeautjes die erin zaten.

Het open gemaakte kussen kan opnieuw gevuld en met een steekje vastgezet worden. Leuk om op je bed of kastje te leggen.

Zoek je vilt dat geschikt is voor dit project? Natuurlijk heeft Bij vilt enzo mooi vilt in leuke kleuren, en voor een leuke prijs.

Wij zijn benieuwd naar jouw mooie surprises en natuurlijk het meest naar die gemaakt van vilt. Plaats een reactie hieronder dan kunnen we inspiratie op doen voor het komende sinterklaarfeest. Want hier zijn de lootjes al getrokken.

Lees meer

NIEUWE LOOK

  Gina Bij vilt enzo     09/11/2018     Reacties (0)

Verandering doet goed, wordt wel eens gezegd. Daar zijn wij het helemaal mee eens.
Met enige regelmaat verander je wat aan je interieur of je ruimt eens een kast op. Dat is precies wat wij gedaan hebben met de webshop.  Een nieuw logo ontworpen, een nieuwe vormgeving en wat kasten opnieuw ingericht. 
We hebben de webshop een make-over gegeven. 


Afgelopen maandag hebben we de nieuwe winkel online gezet. Yes, wij zijn er erg blij mee. Bij vilt enzo is klaar voor 2019! Kijk maar zelf in de webshop. 
Wij willen jou natuurlijk laten meegenieten van ons feestje en daarom krijg je 10% korting bij je bestelling. 
Dat is toch leuk? Kun je nu nog voordeliger dat viltpakket of die waanzinnig mooie wolvilt lapjes bestellen. 

GA snel naar Bij vilt enzo en vul NIEUW2018 in bij je bestelling. Doe dit wel uiterlijk zondag 11 november want zolang duurt deze actie.

Tot snel!

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.